Over ons

C Internet Services is een klein bedrijf van een handvol mensen die allen als drijfveer hebben: het zorgen voor uitstekende hosting services en het leveren van goede support. We zijn groot voorstander van Open Source en veel producten en diensten zijn daar dan ook gebaseerd. C Internet Services is gestart in februari 2001 en heeft sindsdien een groeiend aantal zeer tevreden clienten.

Het doel van C Internet Services is om kleine en middelgrote bedrijven en instellingen nieuwe technologie te laten gebruiken zodat kosten kunnen worden bespaard en productiviteit kan worden verhoogd.

Wij kijken naar de toepasbaarheid van technologie. De technologie die wordt ingezet moet zich reeds hebben bewezen.

Missie

Onze missie is, preferred provider te zijn voor organisaties die een belangrijk deel van hun bedrijfsprocessen via internet hebben lopen. Onze klanten kiezen ons omdat we hoge kwaliteit bieden, kosten effectief zijn, goede support leveren en de laatste technologie gebruiken en een hoogwaardig redundant netwerk hebben.

Klantgericht

We zijn flexibel, dus geen jarenlange contracten. We zijn klantgericht, bij iedere klant proberen we zoveel mogelijk onze toegevoegde waarde aan te tonen. En tevreden klanten zorgen weer voor nieuwe tevreden klanten.