Domeinnamen

Via C Internet Services kunt u via de domeinchecker uw gewenste domeinnaam controleren. Is de domeinnaam nog beschikbaar dan kunt u deze direct vastleggen. De domeinnamen kunnen zowel los als binnen een hosting pakket besteld worden. U kunt kiezen uit verschillende extensies.


Controleer beschikbaarheid ›

Een goede domeinnaam is de basis van een succesvolle website.

  • Registratiekosten

    De registratiekosten gelden voor het parkeren van uw domein of voor gebruik op uw eigen hosting account en/of server. Webhosting en onze doorstuur-service zijn niet inbegrepen.

  • Domeinnaam controleren

    Zoek een nieuwe vrije domeinnaam of geef de naam in van de domeinnaam die u wilt verhuizen. Als u een WordPress Hosting pakket wilt bestellen zonder uw bestaande domeinnaam te verhuizen, geeft dan ook hieronder deze betreffende domeinnaam in.

Extensie Per jaar
.nl € 15,00
.com .net .org € 17,50
.info .biz .name € 17,50
.eu .be. de € 24,00
.mobi € 59,00
.nu (2/jr) € 45,00
Meer extensies

Specifieke voorwaarden voor .NL domeinnamen

Er geldt een minimaal aantal karakters van 2. Het maximaal aantal karakters is 63. Zuiver numerieke domeinen toegestaan. Domeinen mogen niet beginnen of eindigen met een streepje ("-").

99,99%
Uptime in 8 jaar

We nemen uptime zeer serieus

De resultaten uit het verleden bieden geen garantied voor de toekomst, maar... het geeft wel aan dat we de continuïteit van de websites, mail en applicaties zeer serieus nemen.

Het datacenter heeft een peering met AMS-IX en Openpeering op 10Gb/s.

Alle datacenters zijn TIER-3 of hoger en bevinden zicht in Amsterdam, Haarlem en Schiphol.